පැණි
පැණි ශිතකරණයේ තැබීමෙන් සිදු වන්නේ කැටි ගැසීමයි. ඝන වීමයි. මේ ස්ඵටික ස්වභාවය භාවිතය අපහසු කරවයි. එසේම අප්රසන්න බවක් ඇති කරයි.
සාමාන්ය කාමර උෂ්ණත්වය යටතේ ගබඩා කොට තැබීමෙන් පැණි බොහෝ කාලයක් තබා ගත හැකිය. කැටි ගැසීමේ ස්වභාවයක් පෙන්නුම් කරයි නම් පැණි සහිත බෝතලය යම්තමින් උණු ජලයේ බහාලීමෙන් නැවත යථා තත්ත්වයට පත් කර ගත හැකිය.
No comments:
Post a Comment