කොමඩු
සියලුම කොමඩු වර්ග වඩාත් හොඳ තත්ත්වයෙන් පවත්වා ගැනීමට ඉතාම සුදුසුම වාතාවරණය වන්නේ සාමාන්ය කාමර උෂ්ණත්වය යටතේ තැබීමයි. ශීතකරණයක තැබීම යෝග්ය නොවන්නේ එමඟින් කොමඩු ගෙඩියේ ස්වාභාවික ගති ලක්ෂණ වෙනස් වන නිසාය. ඒ නිසා කාමර උෂ්ණත්වයේ තබා ආහාරයට ගන්නා කොමඩුවල ඇති හිතකර බව වැඩිය.
කොමඩු ගෙඩිය කැපීමෙන් පසු කැපූ කොටස් දින තුනේ සිට හතර දක්වා කාලයක් ශීතකරණය තුළ තැබීම අයහපත් නොවේ.
No comments:
Post a Comment